Kontrola na poziomie wszystkich ogniw łańcucha jest bardzo ważna. Wiemy, skąd pochodzi każdy kawałek kurczaka i jak został przetworzony.
Nasza metoda pracy charakteryzuje się ciągłą innowacyjnością oraz rejestrowaniem i monitorowaniem każdego etapu procesu. Tak, naprawdę każdego etapu. Bezpieczeństwo żywności jest naszym największym priorytetem i dlatego dokumentujemy każdy kawałek mięsa kurczaka. Skąd pochodzi? Jak został przetworzony? W ten sposób mamy cały czas kontrolę: od jajka do konsumenta.
Wszystkie kontrole są wykonywane w naszym własnym, certyfikowanym laboratorium. Daje to większą pewność. W tym celu bardzo dobrze i ściśle współpracujemy z naszymi partnerami i dostawcami. Począwszy od wylęgarni po hodowców drobiu i od dostawców pasz po firmy transportowe. Mamy odwagę być krytyczni wobec stron, z którymi współpracujemy. Mamy wizję jednej, silnej sieci, dbającej o zrównoważony rozwój i przyjazność dla zwierząt. Nasz najważniejszy cel? Oferować konsumentom wysokiej jakości kurczaka.